Lunchen

Lunchen op locatie is hip! Lunchen doen we bijna elke dag en hoe leuk is het om het nuttige met het aangename te combineren op een inspirerende locatie? Tijdens een dagje uit, weekendje weg met alle tijd voor elkaar maar ook als een break op een dagje shoppen in een hippe Hanzestad. Er zijn tal van mooie plekken om op een relaxte manier een heerlijke lunch te nuttigen met je partner, gezin of vriendin. De ene keer is dat heerlijk wegdromen met uitzicht in deze groene en waterrijke regio en de volgende keer in een historische pand vol verhalen.

Unieke lunchlocaties die je moet proeven!

Wat is de beste manier om de smaken van Overijssel en de verschillende regio’s te proeven? Door er lekker voor te gaan zitten tijdens een lunch! De streekproducten zijn individueel heerlijke hapjes, maar als je de chefs aan het werk laat, toveren ze combinaties in elkaar waar het water je van in de mond loopt. Niet alleen de streekproducten en chefs zorgen voor een unieke beleving, deze lunchlocaties maken het helemaal onvergetelijk!

We maakten een selectie voor je van 11 bijzondere lunchlocaties die je zeker in gedachten moet houden tijdens een bezoek aan Overijssel!

Wil je iets eerder aan tafel? Bekijk dan ook eens deze brunchtips