Tijd voor een stedentrip!

Even opladen in Overijssel

Wie zin heeft in een stedentrip, is in Overijssel aan het juiste adres. Kom gezellig winkelen in Twente, bijvoorbeeld Enschede of Hengelo. Of kies voor prachtige Hanzesteden als Zwolle en Deventer en charmante stadjes als Ootmarsum, Ommen en Elburg. Teveel voor een dag, dus blijf gerust langer!

Hip & happening Hanze

Elke Hanzestad heeft zijn eigen authentieke sfeer en charme. Bezoek de negen Hanzesteden, met elkaar verbonden door water, en maak een Hanzestadswandeling. Kom shoppen in de oude straatjes, genieten van de mooie musea en monumentale panden en een hapje eten op een van de gezellige pleinen. Wie kennismaakt met de rijke Hanzesmaken en blijft slapen in een heerlijk hotel of B&B, komt gegarandeerd weer helemaal opgeladen thuis!

Kom shoppen in oude straatjes van historische Hanzesteden, lekker cultuur snuiven in musea en galerieën of gewoon een hapje en een drankje in een culinaire omgeving. Bezoek bruisende festivals en evenementen, sfeervolle braderieën en gezellige markten. Voor de fijnproever is Overijssel een waar paradijs. Van ambachtelijke producten tot een driesterrenrestaurant. Je ruikt het, ziet het, proeft het en voelt het in Overijssel

Op bezoek in Twente bij ...

Blogger Cynthia Schulz neemt haar gast Sanny Verhoeven uit Amsterdam mee voor een dagje shoppen en wellness in Twente.