De Stad Verbeeldt

09 October t/m 30 October 2019

Stichting De Stad Verbeeldt heeft de ambitie om' storytelling in fotografie, beeld en geluid' te versterken in Zwolle en de regio Oost Nederland.

Zij maakt gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties op het gebied van: fotografie, film, AV, Virtual Reality, animatie, gaming, crossmediale producties en multimediale producties.

Er zijn drie programmalijnen: 1. tentoonstellingen: expositie Zilveren Camera Canon 2018 en expositie Terzijde van Ton Broekhuis, Huis van de Fotografie | Noorderlicht Groningen. Fotosalons voor professionals en gevorderde amateurs, wedstrijd De Stad Verbeeldt en de tentoonstelling De Stad Verbeeldt; 2. Werklabs, ateliers voor amateurs (beginners en gevorderden), wedstrijd De Stad Verbeeldt en een tentoonstelling De Stad Verbeeldt; 3. Werklabs, ateliers voor wijkbewoners, amateurs en leerlingen/studenten in de wijk de Binnenstad en Aalanden in Zwolle, wedstrijd en tentoonstelling De Stad Verbeeldt in de wijk. Voor meer informatie zie: www.destadverbeeldt.nl of Facebook De Stad Verbeeldt.

Locatie

Locatie

Dominicanenklooster Zwolle

Adres
Assendorperstraat 29, Zwolle

Wanneer

  • -
  • -