Internationale springpaarden vullen de IJsselhallen

Jumping Zwolle

De IJsselhallen Zwolle vullen zich in oktober weer met internationale springpaarden van over de hele wereld. Het internationaal springconcours is er dit jaar weer, na de geslaagde eerste editie in de IJsselhallen Zwolle van vorig jaar. Tijdens Jumping Zwolle gaat een internationaal deelnemersveld op driesterren niveau de strijd met elkaar aan om de hoogste eer.

Programma

Behalve de paardensport is Jumping Zwolle ook een bezoek waard vanwege de sfeer, het promodorp, de dagelijkse kinderactiviteiten met spelletjes, springkussen met boerderij hindernisbaan en op vrijdagavond de Sale of the Rising Stars. Nieuw op donderdag is de finale van de Roelofsen Horse Trucks dressuurcompetitie op Subtop niveau, met de kür op muziek. Op vrijdag- en zaterdagavond is er na afloop van de wedstrijden een afterparty met live muziek.

Sensationeel zullen de Medium Tour springfinale om de NIJWA Prijs en het ‘charity springen’ voor Stichting ’t Hoefijzer op zaterdag zijn, net als het klapstuk van Jumping Zwolle de 1.55m Roelofsen Horse Trucks Grote Prijs op zondagmiddag.

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis

Donderdag 17 oktober € 5,-
Vrijdag 18 oktober € 10,-
Zaterdag 19 oktober € 12,50
Zondag 20 oktober € 15,00

Parkeren € 5,-