Vakantiehuis De Sombeeck

Het vakantiehuis is gelegen aan de rand van Denekamp, vlakbij de grens met Duitsland. Kom op z'n Twents genieten van dit complete en luxe vakantiehuis. De Sombeeck is de perfecte uitvalsbasis om al het prachtigs dat deze streek te bieden heeft te ervaren. Ontdek het coulisselandschap van Noordoost-Twente met het uitgebreide aanbod aan fiets- en wandelroutes die je door het betoverende Twentse Dinkelland leiden.

Vakantiehuis De Sombeeck opende haar deuren in juni 2023 en biedt een volledig zelfstandige en luxe woonruimte in een prachtig landhuis uit 2007.

Wat kun je verwachten?

Bij aankomst parkeer je gemakkelijk op je eigen oprit, naast de woning. Volg het pad dat leidt naar het terras, waar de ingang van de woning zich bevindt. Stap via de entree binnen in een ruime woonkamer met een comfortabele zithoek, een royale eethoek en een volledig uitgeruste open keuken. Vanuit de woonkamer bereik je de hal die toegang biedt tot de slaapkamer, een luxe badkamer en een apart toilet. In de slaapkamer is het bed al heerlijk voor je opgemaakt, zodat je je meteen thuis voelt. De inloopkast biedt volop ruimte voor je bagage en heeft veel hang- en legruimte voor je kleding. Alle vertrekken van het vakantiehuis bevinden zich op de begane grond.

In de achtertuin vind je een mooi tuinhuis met veranda, waar je kunt ontspannen en genieten in de schaduw. Het tuinhuis is afsluitbaar en biedt ruimte om twee fietsen te stallen en op te laden.

Laat je betoveren door Noordoost-Twente!

De Sombeeck ligt centraal tussen het pittoreske kunststadje Ootmarsum (10 km), de gezellige Hanzestad Oldenzaal (10 km), het Lutterzand (7 km), Kasteel Bad Bentheim (17 km) en waterstad Nordhorn (6 km). Verken ook de adembenemende natuurgebieden, zoals Het Springendal bij Ootmarsum, De Bergvennen bij Lattrop, de Tankenberg bij Oldenzaal of het arboretum De Poortbulten bij De Lutte. Museumliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Museum Natura Docet en het Hennie Kuiper Wielermuseum in Denekamp. Oldenzaal biedt op dit vlak historisch museum het Palthehuis en Ootmarsum het Openluchtmuseum en het Ton Schulten museum. Vergeet vooral niet het Landgoed Singraven te ontdekken, de parel van Denekamp! Laat je rondleiden door het statige Huis Singraven, bezoek de prachtige kasteeltuin, de unieke watermolen, het arboretum en laat je verrassen in de landgoedwinkel. Geen fiets bij je? Geen probleem! Huur een fiets, of bijvoorbeeld een trendy E-Chopper, bij Actief Twente in het nabijgelegen Beuningen en verken de omgeving op een onvergetelijke manier!

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij

Ligging

  • Buiten het centrum

Voorzieningen bungalow

  • Bedlinnen aanwezig
  • Handdoeken aanwezig
  • Oven
  • Vaatwasser

Wifi

  • Gratis Wifi